Blomsterodlingens vänner » Blomsterodlingens vänners hemsida och blogg

Masthead header

BOVarna fyller 90 år

2013 uppnår vår fina förening den aktningsvärda ålder av 90 år. Det ska firas!

Den 9.3.2013 kl. 17.00. ordnar vi en middag i Bragehemmet, alltså där vi har våra möten. Vill du delta ska du anmäla dig till sekreteraren Brita Svartström, helst med e-mail, adress och tlf finns i BOV-bladet och på sidan om medlemskap. Då du anmäler dig bör du även ange om du som varmrätt vill äta fisk eller kyckling.

Senast den 22.2.2013 ska du sedan betala in 50,- euro för supékortet på kontot Aktia 405518-297214, märk betalningen med ”90 år”. Utebliven inbetalning uppfattas som annullering. Eftersom endast 80 personer kommer att kunna delta i middagen, det får inte på en gång vara flera i festsalen, kan det vara skäl att anmäla sig så fort som möjligt. Om du anmält dig och får senare förhinder, ber vi dig annullera, det kan finnas någon på väntelistan. Förutom 3 rätters middag kommer programmet att bestå av ordförandens hälsningstal, festtal av Tor Lindholm samt musikuppträdande.

Observera att priset ändrades från 60 euro till 50 euro.

Välkommen!

  • Sol-Britt Kärki04/03/2013 - 15:27

    Hej!
    Det var en notis i Västra Nyland att man får köpa er bok Från Blomstergården via dessa sidor. Jag har inte hittat någon sådan plats. Beställer 1 st. till adress Gamla Kustv. 29 A 02400 KyrkslättSvaraAvbryt

  • BOV admin12/03/2013 - 12:45

    Hej Sol-Britt! Jag skickade din förfrågan till vår sekreterare Brita för en tid sedan, jag hoppas det rett ut sig! Nu finns ett inlägg med lite mer uppgifter på vår hemsida. MVH HASvaraAvbryt

Din e-post kommer aldrig att visas eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

*

L ä n k a r