Blomsterodlingens vänner » Blomsterodlingens vänners hemsida och blogg

Masthead header

BOVBLADET Nr. 39 / 2015

Bovbladet Nr. 39 har levererats till tryck, men på gammaldagsvis lär det ta cirka en vecka före ni Bovar får det i handen. För första gången kommer Bovbladet i en onlineversion! E-publiceringen tog cirka 20 min och den var gratis (därför är det lite reklamer i marginalen), så om ni vill läsa bladet redan nu, så var så goda!

Överbydagens datum var ännu okänt när julens nummer gjordes och dagen är i år redan den 23.5. (se kalendariet). Det är lite osannolikt att Bovbladet hinner fram före det. Det blir också lite skyndsamt att anmäla sig (före 28.5.) till sommarutfärden, om ni inte redan gjort det när de flesta av er fick e-post om saken. Det här händelserna är de som det är intressant att läsa om litet i förväg, annars berättar nog det tryckta bladet allt 🙂

Din e-post kommer aldrig att visas eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

*

L ä n k a r