Blomsterodlingens vänner » Blomsterodlingens vänners hemsida och blogg

Masthead header

BOV-plantorna 2017

Varje år i januari har medlemmar i föreningen en möjlighet att beställa små plantor som drivs upp enbart för föreningen. Denna lista innehåller traditionellt mycket sådant som inte går att köpa i vanliga trädgårdscentrum och som är populärt bland föreningens medlemmar. Läs mer om plantorna i BOV-bladet 42/2017 och bildgoogla t.ex. de vetenskapliga namnen nedan. Kom ihåg att det är sannolikt att inte riktigt 100% av dessa plantor kommer att lyckas.

Plantorna kostar 1,50 € /st – men betalning sker inte nu. Beställning är tillåten för alla medlemmar i föreningen Blomsterodlingensvänner i Finland rf. Beställ senast den 31.1.2017! Detta formulär skickas till Andrea Åberg som koordinerar beställningarna.

Plantorna hämtas, personligen eller av ombud, den 7.6. 2017 från Perenna Björkvall, Halmkärvsvägen 4, Helsingfors. Mellan kl. 17.00-19.00. Ta med kontanter för plantornas betalning!

Beställningstiden för BOV-plantorna är slut.

BOV-plantor vid avhämtning 2015.

Din e-post kommer aldrig att visas eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

*

L ä n k a r